Get Adobe Flash player

Over Rose

Rose de VisserRose is een kleurrijke, creatieve vrouw. Als maatschappelijk werker en casemanager in het regulier maatschappelijk werk en in asielzoekerscentra, heeft ze gedurende 20 jaar psychosociale hulp verleend aan mensen uit diverse culturen en met diverse levensvragen.

In 2009 breekt een periode van bezinning aan en het lijkt alsof alles op zijn kop staat. Vanwege een reorganisatie bij haar werkgever op zoek naar ander werk, verhuizen, oog voor oude en nieuwe liefdes. Ze her-vindt haar passie voor kleuren, creatieve expressie in diverse vormen en spirituele bewustzijnsontwikkeling. Waardevolle bagage blijft behouden en van de overbodige ballast wordt afscheid genomen.

In 2009 komt ze ook in aanraking met de natuurlijke en kleurige producten van het Aura-Soma® Colour-Care-System en dit is liefde op het eerste gezicht. Ze weet dat ze nu gevonden heeft waar ze naar op zoek is geweest: werken en leren op een holistische wijze.
Al snel volgt ze de opleiding tot Aura-Soma® Practitioner en neemt deel aan diverse cursussen en workshops die gegeven worden door verschillende internationale Aura-Soma®-leraren.  Rose is ASIACT-gecertificeerd Aura-Soma Practitioner. ASIACT staat voor de Art & Science International Academy for Colour Technology.

De kennis en vaardigheden die haar hierdoor worden aangereikt zijn waardevolle extra gereedschappen om mee aan het werk te gaan. In haar praktijk nodigt Rose je uit om jouw eigen kracht en talenten te ontdekken, hoe ze tot uiting te laten komen en te verankeren. Ze is ervan overtuigd, dat mensen zelf het beste weten wat goed voor hen is en vrij zijn in hun keuze. Het is niet altijd makkelijk om hieraan woorden te geven; de kleuren zijn hierbij een prachtig hulpmiddel.