Get Adobe Flash player

Aura-Soma®

                                                       

 

'Aura' staat voor 'licht' en voor de gekleurde energieën die het lichaam omringen. 'Soma' is het woord voor 'lichaam'. Aura-Soma staat dus letterlijk voor belichaamde lichtenergie. Aura-Soma is een kleurentherapie die inzicht geeft in 'verborgen' gaven, talenten,  verlangens, mogelijkheden en kansen. Deze therapievorm is gericht is op bewustzijnsontwikkeling en zelfreflectie.

Door kleuren te kiezen tijdens een consult, houd je jezelf als het ware een spiegel voor en kun je kijken naar wie je ten diepste bent.

Je bent de kleuren die je kiest en ze reflecteren wat je nodig hebt.

Vicky Wall

Alle equilibriumflessen bevatten twee gekleurde delen: water onderin en olie bovenin; met energieën van kruiden, essentiële oliën, kristallen, de frequentie en betekenis van de kleuren. Door dit mengsel krachtig te schudden, ontstaat een tijdelijke emulsie die door de huid zeer goed wordt opgenomen. Deze emulsie breng je op het lichaam aan. De huid neemt de energieën op en via de lymfevaten komen ze in je systeem en brengen ze balans waar dat nodig is.

Het Aura-Soma Kleursysteem heeft bovendien een aantal andere producten die elk hun specifieke werking hebben. Pomanders beschermen en reinigen je aura en zijn heel geschikt voor dagelijks gebruik. Quintessences, de meester-energieën verbinden je met je hogere kwaliteiten. Het is fijn om deze te gebruiken voordat je gaat mediteren.

Er is nooit sprake van diagnose of behandeling van een medische aandoening. Daarvoor raadpleeg je een arts.

Tijdens een Aura-Soma consult ligt de nadruk op bewustzijnsontwikkeling. Een Chakra Balans Massage herstelt balans, harmonie en welzijn.

In een Coachingstraject worden kleuren op verschillende manieren toegepast. Voor meer informatie over Vicky Wall, het ontstaan van Aura-Soma® en de werking van de producten kun je kijken op de Nederlandse websites van Aura-Soma® aura-soma.nl of aurasoma.nu.