Get Adobe Flash player

Aura-Soma Consult

"spiegeltje, spiegeltje aan de wand ....." laat zien hoe mooi je bent in een Aura-Soma consult van ongeveer anderhalf uur.

Word je blij van blauw? Hou je van groen? Vind je pasteltinten het mooist? Spreken de primaire kleuren rood, blauw en geel je het meeste aan? Of juist helemaal niet? Heb je altijd al een willen weten hoe dat komt? Je kunt het nu ontdekken tijdens een Aura-Soma consult.

Lees meer...

Chakra Balans Massage

Zijn jouw chakra's nog in balans? Doe de gratis chakratest en ontdek hoe je chakra's er voor staan. Misschien ben je toe aan een Chakra Balans Massage.

Een Chakra Balans Massage is puur genieten. Het is een heerlijke, weldadige en ontspannende massage. Deze massage activeert of herstelt balans, harmonie en welzijn.

Lees meer...

Kleur je wereld

Elke kleur heeft een eigen energie, trilling en betekenis die resoneert met jouw energie in en om je heen. Door met jouw kleuren "te werken" kom je beter in balans. Dat is prettig voor je wel-zijn. Je kunt kleur aanbrengen op je lichaam, in je aura en je kunt kleur in je omgeving neerzetten.

Lees meer...

Coaching

In een coachingstraject worden kleuren op verschillende manieren toegepast: het eerste consult is de basis en van hieruit ga je op ontdekkingsreis en schatgraven naar al je innerlijke kleuren. Bijvoorbeeld door je roep- of geboortenaam om te zetten in kleur, je geboortedatum, een intuïtief schilderij van je favoriete fles, de kleuren en betekenissen van je geboorte-engelen.