Get Adobe Flash player

Aura-Soma Consult

"spiegeltje, spiegeltje aan de wand ....." laat zien hoe mooi je bent in een Aura-Soma consult van ongeveer anderhalf uur.

Word je blij van blauw? Hou je van groen? Vind je pasteltinten het mooist? Spreken de primaire kleuren rood, blauw en geel je het meeste aan? Of juist helemaal niet? Heb je altijd al een willen weten hoe dat komt? Je kunt het nu ontdekken tijdens een Aura-Soma consult.

Het avontuur begint met het kiezen van 4 flessen die gevuld zijn met één of twee prachtige kleuren. Uit meer dan 100 flessen kies je er 4 die jou het meest aantrekken. De kleuren in de flessen zijn samengesteld uit water, essentiële oliën, kruidenextracten en mineralen. Als je de 4 flessen hebt gekozen begint jouw verhaal. Over wie je bent, wat je bezighoudt, je  talenten, gaven en mogelijkheden. We kijken naar het verleden, het hier en nu en naar de toekomst.

We kijken naar wat de door jou gekozen equilibrium flessen je vertellen. Hun volgorde en kleuren weerspiegelen jouw levensthema en her-inneren wie je bent. Het geeft inzicht in je talenten, gaven, eventuele belemmeringen en wat je nodig hebt om je talenten te kunnen leven.

Je bent de kleuren die je kiest en ze reflecteren wat je nodig hebt. Ze zijn de spiegels van je ziel.

Dit zijn de sleutelwoorden van Vicky Wall, grondlegger van Aura-Soma.

Elke kleur heeft een eigen energie, trilling en betekenis die resoneert met jouw energie in en om je heen. We kijken naar de verborgen kleuren en de mengkleuren. Door met jouw kleuren "te werken" helpen ze je om beter in balans te komen. Je kunt kleur aanbrengen op je lichaam, bij je dragen in de vorm van een sieraad of op een mooi plekje neerzetten om er naar te kijken. Aan het einde van een consult wordt gekeken welke kleurproducten je het best kunnen ondersteunen