Get Adobe Flash player

Chakra Balans Massage

Zijn jouw chakra's nog in balans? Doe de gratis chakratest en ontdek hoe je chakra's er voor staan. Misschien ben je toe aan een Chakra Balans Massage.

Een Chakra Balans Massage is puur genieten. Het is een heerlijke, weldadige en ontspannende massage. Deze massage activeert of herstelt balans, harmonie en welzijn.

De Chakra Balans Massage is een unieke massage techniek van de zeven hoofdchakra's. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Aura-Soma oliën, pomanders, quintessences, archangeloi, half-edelstenen, kristallen, geluid, bewuste ademhaling en visualisaties.

De zeven chakra's worden zowel aan de achterkant als aan de voorkant van het lichaam gemasseerd met spiraalvormige bewegingen. Deze zeven energiecentra zijn verbonden met fysiek, mentaal en emotioneel welbevinden. Als de chakra's niet in balans zijn, heeft dat invloed op al deze systemen.

Door het aanbrengen van de 7 regenboogkleuren van de oliën, het leggen van de bijbehorende kristallen, het bewust uitademen van mogelijke 'oude' problemen door de cliënt en het bewust inademen van positieve eigenschappen herstelt de balans waar dat nodig is om de energie beter te laten stromen.

Deze unieke methode is ontwikkeld door Vicki Engeham. Zij is een ervaren trainer op het gebied van o.a. lichaamswerk en tevens Aura-Soma docent. Wereldwijd heeft ze mensen opgeleid.

Ervaar de weldadige werking ervan en maak een afspraak voor een Chakra Balans Massage.